Følgere

fredag 29. juni 2012

Gryterett laget fra bunnen av

3 dl vann
1/2 terning kjøttbuljong
1 stor gulrot
1 løk
1 boks knuste tomater
1 boks tomatpurre
1 pakke smårettsbacon
1 pakke kjøttdeig/karbonadedeig

Ferdig laget gryterett med pastaskruer (Serveringstips 2).

Slik gjør du:
* Kok opp vannet, ta av platen og ha oppi kjøttbuljong. Denne skal løses opp i vannet.
* Kutt opp gulrøtter og løk, ha i sammen med buljongen
* Åpne boksene med tomater og tomatpurre og ta oppi gryta.
* Rør sammen og la blandingen småkoke i 15-20 minutter.
* Brun bacon og kjøttdeig/karbonadedeig. Ha i blandingen.

Serveringstips 1:
Rasp ost, lag til en grønn salat og server sammen med pitabrød (Pitabrød oppskrift ligger også på denne bloggen)!

Serveringstips 2:
Ha i pastaskruer og lag en grønn salat til.

Serveringstips 3:
Lag pizzabunn (Oppskrift ligger på denne bloggen). Ha blandingen på og ost på toppen.

Serveringstips 4:
Lag lasagne av blandingen. Kjøttsaus, lasagneplater og ost legges lagvis i ei lasagneform.


Alle disse variantene er prøvd ut av meg og fungerer. Finn gjerne på andre varianter og gi meg ditt tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar